Welkom Lisa!

Vanaf oktober 2020 doet Lisa Eijdems ervaring op in de advocatenpraktijk. Lisa is een erg gedreven en talentvolle rechtenstudente.

Het kan zijn dat je haar ontmoet op kantoor of bij een zitting.

Ze stelt zich hieronder zelf voor.

KENNISMAKING

Hallo! Mijn naam is Lisa Eijdems en ik ben negentien jaar oud. Ik ben een tweedejaars rechtenstudente op de rechtenfaculteit te Maastricht. Ik ben onder andere erg geïnteresseerd in het civiele recht en strafrecht.

Vaak wordt er aan mij gevraagd waarom ik heb gekozen voor de studie rechtsgeleerdheid en om eerlijk te zijn heb ik hier nog nooit een goed antwoord op gehad. Rechten in het algemeen, maar specifiek het element rechtvaardigheid heeft mij al sinds jongs of aan erg geïnteresseerd. Een van de redenen dat ik dan ook voor deze studie heb gekozen, is omdat ik hoop dat ik in de toekomst mensen kan helpen met mijn juridische kennis.

Verder hou ik er erg van om te gaan wandelen in de natuur en uiteraard om leuke dingen te doen met mijn vrienden. Op dit moment kijk ik er erg naar uit om te ervaren hoe het werk als advocate precies is en wat het werk allemaal inhoudt. Ik hoop dan ook dat ik vele dingen van Jolanda zal leren en dat ik deze kennis en ervaring kan toepassen in mijn rechtenstudie en toekomstige carrière. Ik bedank Jolanda dan ook heel erg voor deze uitzonderlijke kans om erachter te komen wat het werk van een advocate inhoudt!

Lisa, veel succes en plezier gewenst!