Problemen op je werk

Wanneer schakel je mijn hulp in?

Problemen op het werk komen veel voor. Waar mensen met elkaar samenwerken ontstaan ook problemen. Als deze niet goed opgelost kunnen worden kan je juridische hulp inschakelen. Je wilt weten wat je rechten zijn en wat je het beste kunt doen.

Veel werknemers hebben last van klachten door de problemen op het werk. Dit wil je natuurlijk opgelost hebben. Ik kan met je bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe het beste te handelen.

Dat kan op verschillende manieren.

Soms is mediation een goede mogelijkheid om tot een oplossing te komen. Een andere keer wil je graag zelf in overleg met je werkgever en ondersteun in jou op de achtergrond. Of je kiest ervoor dat ik rechtstreeks in contact treed met je werkgever. Dat kan betekenen dat ik een brief stuur aan de werkgever en namens jou in overleg ga met de werkgever. Soms is een procedure nodig. De mogelijkheden zal ik steeds met jou bespreken.

Boek hier je arbeidsrecht afspraak

 
Vertrouwen.


Kennis.


Ervaring.

In 5 stappen

  1. Eerst neem je contact met mij op. Wij bespreken jouw verhaal.
  2. Jij levert mij alle benodigde stukken aan. Die bestudeer ik.
  3. Wij maken een plan. Ik ga voor jou aan het werk.
  4. Een oplossing wordt bereikt. Een regeling of een uitspraak.
  5. Wij sluiten de zaak af.