Vaststellingsovereenkomst / VSO- Check

/Heb jij een vaststellingsovereenkomst van je werkgever ontvangen?

Natuurlijk wil je deze vaststellingsovereenkomst laten toetsen door een expert. Ik help je daar graag bij als gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat.

Laat je vaststellingsovereenkomst juridisch controleren

Heeft jouw werkgever jou een vaststellingsovereenkomst aangeboden? Laat dit dan eerst goed controleren voordat je tot ondertekening overgaat. Met de check controleer ik de vaststellingsovereenkomst uitgebreid en op maat op 30 punten. Je weet dan dat de juridische risico’s voldoende zijn afgedekt. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal ik je daar op wijzen. Ik geef je ook advies.

Check je VSO (bij ontslag) op 30 punten tool | snel | duidelijk | vaste prijs

Luisterend naar de behoefte van mijn klanten, heb ik een “check je VSO (bij ontslag) op 30 punten tool” ontwikkeld. Tegen een vaste prijs check ik je aangeboden VSO op 30 punten. We spreken hierover samen en binnen 48 uren heb je mijn bevindingen op schrift.

7 dagen per week is aanvraag mogelijk

Dit geldt dus ook voor in het weekend. Dien je de aanvraag op vrijdag compleet in, dan heb je op zondag mijn bevindingen op schrift ontvangen. Zo weet je snel waar je staat en hoe verder te gaan.

Toetsing op belangrijke onderdelen

De vaststellingsovereenkomst wordt door mij onder andere getoetst op:

-arbeidsovereenkomst – arbeidsreglement – CAO -invloed onderhandelingspositie werknemer door eventuele loonsubsidie aanvraag – WW veiligheid -niet ziek zijn -initiatief werkgever -concurrentiebeding -relatiebeding -scholingskostenbeding -transitievergoeding -extra ontslagvergoeding -billijke vergoeding -ontslag reden -geen dringende reden -tijdelijke arbeidsovereenkomst -opzegtermijn -vrijstelling van werk -vakantiedagen -verrekeningen -opzegtermijn -finale kwijting -eindafrekening -overige vergoedingen -bedenktermijn -geheimhouding -getuigschrift -opbouw pensioen -lease auto -kosten -vergoeding advocaatkosten

Wat brengt dit jou?

Duidelijkheid

Weet waar je staat en welke mogelijkheden er zijn. Ik geef je informatie en duidelijkheid. Mijn advies is volledig op maat gesneden.

Rust

Laat je niet onder spanning zetten door je werkgever. Ik zal je begeleiden en zorg er voor dat er weer rust komt.

Het beste resultaat

Ga niet meteen akkoord. In de meeste gevallen kan er onderhandeld worden en kan er een beter resultaat bereikt worden. Het is gebruikelijk dat je werkgever een deel van de door jou te maken kosten voor zijn rekening neemt.

Meest uitgebreide toetsing

Ik toets jouw aangeboden VSO op 30 onderdelen. Dit is de meest uitgebreide toetsing die wordt aangeboden. Dit zodat je zeker weet dat alles klopt en niets over het hoofd wordt gezien.

Natuurlijk wil je zekerheid en duidelijkheid van een gespecialiseerde advocaat met veel ervaring.

Snelheid en gemak

Binnen 48 uren na aanlevering van de stukken, heb je mijn bevindingen op schrift retour. Binnen die tijd is het mogelijk een overleg met mij in te plannen. Dat kan je zelf doen op een moment dat jou past. Dat kan op kantoor, telefonisch of via een video conference.

Kosten en gang van zaken

De kosten voor de VSO check zijn EUR 847,00 exclusief 21 % BTW.

Na de boeking en betaling ontvang je meteen de factuur en instructie voor de verdere voortgang per email.

Bij de boeking kies je zelf een datum en tijd voor overleg. We bespreken dan de achtergrond, wat er aan de hand is en waar je zorgen zitten.

Zodra je mij de stukken hebt aangeleverd, ga ik meteen voor jou aan het werk. Ik bestuur de stukken, toets deze en binnen 48 uren heb jij mijn bevindingen op schrift ontvangen.

Boek hier je VSO check

 
Vertrouwen.


Kennis.


Ervaring.

In 5 stappen

  1. Eerst neem je contact met mij op. Wij bespreken jouw verhaal.
  2. Jij levert mij alle benodigde stukken aan. Die bestudeer ik.
  3. Wij maken een plan. Ik ga voor jou aan het werk.
  4. Een oplossing wordt bereikt. Een regeling of een uitspraak.
  5. Wij sluiten de zaak af.