welkom2
Welkom op de website van Houben Advocaat en Mediator. Deze zaak wordt gedreven door advocaat en mediator mevrouw mr M.J.M. (Jolanda) Houben. Het kantoor bevindt zich in de historische kern van het pittoreske en bijzonder mooie Thorn, gelegen in de regio Midden-Limburg.

U kunt bij mij terecht voor uw juridisch advies en juridische procesbegeleiding op diverse terreinen. Ik heb ruime ervaring in de algemene juridische praktijk en ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en mediation. Inmiddels ben ik meer dan tien jaren werkzaam als advocaat.

Houben Advocaat en Mediator staat voor betrokkenheid bij u en uw zaak, kwaliteit en een informele en transparante werkwijze. Laagdrempeligheid is een uitgangspunt. Zo spreekt u zoveel als mogelijk rechtstreeks met mij. Ik sta voor een daadkrachtige aanpak. Waar mogelijk zal ik een snelle en praktische oplossing nastreven. Indien dat niet haalbaar is, zal ik mij hard maken voor uw zaak en volledig opkomen voor uw belangen. Ik treed op voor ondernemingen en particulieren.

Graag help ik u verder. Dit begint met het maken van een persoonlijke intake afspraak ter bespreking van de kwestie waar u een advocaat of mediator voor wilt inschakelen. Wij kunnen afspreken bij mij op kantoor in Thorn, of op uw bedrijf of elders. Dit kan overdag, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren. Ik laat dat graag afhangen van uw voorkeur.

Op basis van een analyse van uw kwestie geef ik u vervolgens een kort eerste advies, bespreken wij de verdere gang van zaken en geef ik u inzicht in het bijbehorende kostenplaatje. Zo verschaf ik u vooraf duidelijkheid, om u vervolgens zo goed mogelijk te kunnen bijstaan.

contact1-2
T 0475 562 903 • E info@advocaathouben.nl • Wijngaard 8, 6017 AG Thorn • F 0475 475 846